Onze applicaties maken uw werk gemakkelijker en bieden meer gemak en gebruiksvriendelijkheid.

App laten maken

Applicaties maken uw werk gemakkelijker en bieden uw klanten meer gemak. Met online applicaties kunt u een extra dimensie aan uw website toevoegen. Laat een app maken om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Denk aan onderwijssoftware of simulatiesoftware. Bij Webvalue kunt u een app laten maken die ervoor zorgt dat uw helpdesk sneller kan handelen. Of een applicatie die uw buitendienst ondersteunt. Laat een app maken die aangeeft waar uw dealers zich bevinden of waarmee uw doelgroep eenvoudig de het maximale hypotheekbedrag kan berekenen. De softwareontwikkelaars van Webvalue maken applicaties op maat.

Scoren met apps!
Een goede Facebook app laten maken? Of uw bedrijfsprocessen beter inrichten met behulp van een applicatie? Webvalue haalt het onderste uit de kan!

Uw voordelen van een (Facebook)App

uw voordelen op een rij

  • vergroten van de naamsbekendheid
  • vergroten van uw netwerk (door deelfunctie)
  • leadgeneratie (vraag om e-mailadres van bezoekers)
  • de applicatie is volledig in te richten volgens uw huisstijl
  • versterking bij uw doelgroep

Facebook app laten maken

Een Facebook app is een eigen webapplicatie in een Facebookpagina. Facebook apps worden voornamelijk gebruikt om het aantal likes te verhogen of de interactie te verbeteren, want Facebook is een schitterend communicatiemiddel dat dagelijks wereldwijd door miljarden mensen wordt gebruikt.

Dat het werkt bewijzen partijen als Nutella en Coca Cola die regelmatig kiezen voor Facebook als communicatieplatform. Apps kunt u op verschillende manieren laten maken. Van informatief tot interactief. Van tool tot game (speel en win). Een aanrader! Bij ons laat u apps maken waar je u tegen zegt. Helemaal op maat. 

Wilt u een nieuw project starten of een vrijblijvend oriënterend gesprek?
Uw gegevens
Contact info
vraag of opmerking
Velden met een * zijn verplicht