Bij Webvalue bent u op het juiste adres

Webvalue bouwt responsive websites met optimale gebruiksvriendelijkheid.

Responsive website laten maken

Een responsive website is een website welke zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de website bezoekt. Van een flinke iMac tot tablet en mobiel. Waar voorheen speciale mobiele sites gemaakt werden, kunnen we nu met een responsive op elk scherm uit de voeten. Met responsive webdesign is tekst en beeld altijd goed lees- en zichtbaar zonder in te zoomen. Kortom, een responsive website zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Voordelen van een responsive webdesign:

  • optimaal ingesteld voor alle devices
  • tekst en beeld blijven altijd goed lees- en zichtbaar
  • er is geen aparte mobiele versie nodig, waarmee kosten bespaard blijven
  • perfect afgestemde navigatie en bediening van buttons
  • betere vindbaarheid in zoekmachines en dus een hogere respons
  • minder kosten voor onderhoud met zich mee

Responsive website wordt steeds belangrijker door Mobile First van Google

Het gebruik van smartphones en tablets blijft toenemen. Daarmee is een responsive website een absolute must. De achterliggende techniek is prima te koppelen aan ons content management systeem alsmede aan onder meer het open source-systeem WordPress. Praktisch gezien is een responsive website een site welke bestaat uit een flexibele basis gevuld met content, afbeeldingen en koppelingen. Met responsive webdesign moet er gekozen worden wat een mobiele bezoekers te zien krijgt. Staat de bezoeker met zijn smartphone op een druk station? Dikke kans dat hij concrete informatie zoekt, denk aan de locatie van de dichtstbijzijnde boekwinkel of de prijs van het gewenste boek. Zit de bezoeker relaxed op de bank? Dan verlangt hij wat uitgebreider informatie. Een responsive website inrichten is een precisieklus. De professionals van Webvalue verstaan hun vak!


Wilt u een website laten maken? Webvalue uit Alkmaar is de perfecte keuze. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk strebers. We willen altijd mooier, beter, effectiever. Het team van ons internetbureau in Alkmaar is voledig op elkaar ingespeeld wat leidt tot de mooiste en meest succesvolle projecten. Bekijk hier wat wij verstaan onder succesvolle responsive websites.

Wilt u een nieuw project starten of een vrijblijvend oriënterend gesprek?
Uw gegevens
Contact info
vraag of opmerking