webvalue bouwt Wordpress websites en webshops

Een Wordpress website laten bouwen doe je natuurlijk met een professionele partner!

WordPress website of webshop laten maken?

Kiezen voor een WordPress website is kiezen voor een hoogwaardig CMS dat voortdurend in ontwikkeling en daardoor altijd up-to-date is. WordPress websites zijn zo ontworpen dat u ze kunt inzetten als bedrijfswebsite, webshop of een persoonlijke website waar u bijvoorbeeld een blog bijhoudt. Webvalue ontwikkelt al veertien jaar WordPress websites en webshops voor kleine en grote ondernemers. Het ontwikkelen van een WordPress website is voordelig en eenvoudig aan uw wensen aan te passen.

Waarom een WordPress website of WordPress webshop?

  • WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk, zowel voor de gebruiker als de bouwer
  • De software is gratis en voor iedereen vrij toegankelijk (m.u.v. bepaalde themes)
  • WordPress websites zijn in basis al zoekmachine vriendelijk (meer eruit halen?)
  • Het is een open source systeem. De software van WordPress wordt elke dag beter!
  • In combinatie met Woocommerce is uw WordPress webshop compleet

WordPress Webshop laten maken met Woocommerce?

Woocommerce is een e-commerce toolkit waarmee we van uw WordPress website een WordPress webshop maken. De plugin maakt het mogelijk betalingsmogelijkheden als iDeal toe te voegen, maakt het beheren van producten gemakkelijk, geeft overzicht in het aantal bestellingen en geeft de mogelijkheden gerelateerde producten te tonen tijdens het aankoopproces. Woocommerce begon als een simpele WordPress plugin, maar is inmiddels veel meer dan dat. Woocommerce is een van de meest populaire WordPress webshop systemen ter wereld. Maar liefst 30% van alle online winkels draait op Woocommerce. En dat is dus niet voor niets. Met deze plugin krijgen WordPress webshop-eigenaren totale controle over hun shop.

WordPress website advies
Webvalue adviseert u over het opzetten van een WordPress website of WordPress webshop. Wij inventariseren uw wensen en brengen de mogelijkheden voor u in kaart. En dan? Dan realiseren we een waanzinnige WordPress website. Geeft u toch de voorkeur aan webshop of een maatwerk design, volledig afgestemd op uw organisatie met functionaliteiten die zeer specifiek zijn? Maak dan gebruik van het Webvalue CMS. Meer informatie? Bel 072 520 85 85.

Wilt u een nieuw project starten of een vrijblijvend oriënterend gesprek?
Uw gegevens
Contact info
vraag of opmerking
Velden met een * zijn verplicht