Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie bent u beter vindbaar in Google, meer bezoekers, meer leads, meer omzet.

Word beter gevonden door zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) realiseren we topposities in de organische zoekresultaten van Google.

Met zoekmachine optimalisatie wordt een website zo opgebouwd en ingericht dat zoekmachines de website makkelijker kunnen scannen op inhoud. Zoekmachines zullen de meest relevante pagina's vervolgens tonen in de zoekresultaten. Uw winst? Meer relevante bezoekers op uw website. En meer bezoek betekent: meer leads wat resulteert in een hogere omzet. Anders dan bij Google AdWords is er bij SEO geen klikbudget nodig. Met SEO genereert u bovendien duurzame aandacht, de investering in zoekmachine optimalisatie levert effecten voor de lange termijn.

Voordelen zoekmachine optimalisatie

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • beter vindbaar in Google
  • resultaat zonder klikbudget
  • langdurige effecten
  • grotere naamsbekendheid
  • meetbare resultaten
  • goede resultaten in alle zoekmachines
  • geen oplopende kosten per klik – eenmalige investering

Uw website kan niet meer zonder SEO

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit meer dan alleen het gebruik van bepaalde zoektermen in uw online content. De hele online ervaring moet optimaal zijn.

Daarom zijn zaken als relevantie, gebruiksvriendelijkheid, uitstraling, snelheid, leesbaarheid en backlinks tevens van grote invloed op het resultaat van de zoekmachine optimalisatie. Het laatste lichten we nog even toe: externe links worden door zoekmachines gezien als een populariteitsstem en zijn een belangrijke factor binnen zoekmachine optimalisatie.  

Uw posities in kaart
De SEO-module in het CMS van Webvalue is het perfecte hulpmiddel om de stand van zaken van de zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop in kaart te brengen, te monitoren en bij te sturen. U heeft 24/7 up-to-date inzage in uw posities én die van uw concurrent. De zoekmachine optimalisatie campagnes van Webvalue realiseren een goede vindbaarheid in Google. Niet met snelle trucs, maar met strategieën waar u jaren mee vooruit kunt.

Wilt u een nieuw project starten of een vrijblijvend oriënterend gesprek?
Uw gegevens
Contact info
vraag of opmerking