Webvalue is een gemotiveerd team met creatieve denkers en doelgerichte bouwers.

  Bart
  Baas B.
  Als o.a. procesbewaker tussen klant en werkvloer motiveer ik ons team om de optimale oplossing voor klanten te realiseren door techniek en functionaliteit goed in te zetten.
  Dennis
  Webdesigner
  Als lead webdesigner bij Webvalue realiseer ik o.a. innovatieve maatwerk websites, het creëren van uw online succes is hierbij altijd mijn doel. Het kan mij niet ambitieus genoeg zijn.
  Joram
  Front-end Maestro
  Bij Webvalue houd ik me graag bezig met het bedenken van efficiënte en creatieve oplossingen vanuit uitdagende en originele designs.
  Inez
  Nog een webdesigner
  Ik wil echt alles weten over webdesign, zie het zó.. de trends? In the pocket. Uw nieuwe website, shop of applicatie volgens de nieuwste standaarden? Vanzelfsprekend!
  Jelle
  Front-end Mr. Fixit
  Als front-end bouwer ben ik eigenlijk altijd op zoek naar innoverende technieken, een fijne subtiele flow creëren op een website met netjes geschreven code.. dat is waar mijn passie ligt.
  Raymond
  Back-end Chiefco
  Er is er altijd één die precies weet wat er aan de achterkant gebeurt. Newsflash, that's me! Als back-end developer zorg ik dat uw website 24/7 online is én blijft.
  Lotte
  Project Manager
  Waar ik van houd? Structuur! Achter de schermen zorg ik dat alles gestroomlijnd verloopt, dit zorgt ervoor dat wij u als klant optimaal kunnen bedienen.
  Roel
  Mean Green Coding Machine
  Pixel perfecte projecten, klinkt als muziek in de oren toch? Bij Webvalue weten wij niet beter, uw project is onze portfolio - en die is ten alle tijden top notch.
  Stephan
  SEA specialist
  Geen idee waar te starten? Een website of webshop? Meer naamsbekendheid, leads genereren of online verkoop verhogen? En we zijn gestart!
  Jaap Lam
  Back-end Monster
  Als back-end programmeur assisteer ik u bij alle technische vraagstukken... problemen los ik op binnen een handomdraai en zorg ik dat alles vlekkeloos draait. Zoals mijn stoel, doei!
  Wendy
  Administratie
  Uw administratieve helpdesk, ik houd alles bij wat te maken heeft met financiën binnen Webvalue! Voor al uw vragen, mail gerust!
 • Vacatures
  Webvalue zoekt stagiaire
  Kom kennismaken! Want op dit moment zijn wij op zoek naar een stagiaire die onze front-end afdeling komt versterken.
  Bekijk de vacature

Webvalue is een creatief internetbureau dat zich specialiseert in maatwerk websites en webshops. Onze expertise is ervoor zorgen dat u uw online doelen succesvol behaalt.

Wilt u een nieuw project starten of een vrijblijvend oriënterend gesprek?
Uw gegevens
Contact info
vraag of opmerking
Velden met een * zijn verplicht